Idag LCHF-pannkaka

Idag ska vi äta Airams snabblagade LCHF-pannkaka
Recept
4-6 port plus eventuell lunchlåda
3 pkt Bacon
8 st Ägg
1 1/2 dl Grädde
50 gr Smör
250 gr Keso
150 gr Gräddost
Sätt ugnen på 225 grader
Finstrimla bacon och fördela i en långpanna med smöret i mindre klickar. Grädda/stek tills baconet antagit krispig karaktär och fettet bubblar ordentligt. Vispa under tiden upp ägg med grädde och rör ner keson. Övervispa inte - det räcker att det blandar sig hyggligt. Strö riktigt små osttärningar på baconet och slå över äggstanningen.
Grädda tills pannkakan är vackert bubblig och fått gyllebbrun yta. Servera som det smarkar - lättsockrad lingon och ett glas kall mjölk till är inte fel. Pannkakan är lika god kall som varm.
Hitta detta recept i kokboken LCHF-Kokbok
Kan bara säga att ni som provar kommer inte bli besviken på smarken