Prova ett nytt recept

Jag har prova ett nytt recept från Åse Falkman Fredrikson bok Ät & Njut
Det var ett gott recept
 
Zucchinipasta Puttaneca
4 port
Näringsvärden per portion
286 kcal
17g protein
20g fett
14g kolhydrater
 
Ingerdienser:
1 Röd chili
1 Stor gul lök
4 Vitlöksklyftor
3 msk Olivolja
4 tsk Zeta sardellcreme
2 dl Svarta urkärnade kalamataoliver
1/2 dl Medelstora kapris
1 burk Hela tomater i tomatsås
2 Stora zucchini
Bladpersilja
2 dl Parmesan
 
Så här gör du:
 
1. Fräs finhackad chili (kärna ur först), finhackad gul lök och fin hackad vitlök i olivolja. Låt fräsa i ca 2 min. Rör sedan ner sadeller, oliver och kapris och låt fräsa en liten stund. Rör ner tomaterna och låt allt småputtra i 30 min.
2. Strimla zucchini och fräs en liten stund i olivolja, salt och peppra och rör sedan ner i tomatsåsen. Avsluta med att stö över riktligt på grovhackad bladpersilja och riven parmesan
 
 
Min bild men jag hade för lite zucchini i min Men annars tycker jag att ni ska prova denna maträtt