Det har varit jobbigt en tid

Jag vet inte vad som har gjort att det känns jobbigt. Jag har fuska med maten och inte brytt mig om min vikt eller något annat i en längre tid. Det är så att jag måste börja tänka mer på mig och vara mer egoistisk. Mn jag ahr alltid haft den svårheten att andra ska må bättre än mig själv. Det är många som sagt att jag måste börja tänka mer på mig själv och ingen annan. Måste väl försöka med det, vet att det är svårt.
 
 Jag måste börja tänka om vill jag äta kolydrater som gör att jag mår dåligt i min kropp. När jag är utan kolydrater har jag mindre värk i min kropp som jag har pga EDS.
Jag mår bättre i hela mig sen går jag ju ner i vikt med det mår man också bättre av.
 
Undrar också om klimateriebesvär blir lindrigare av kolhydrat fri kost. Vet att när jag åt LCHF hade jag inte såna här svettningar som jag har nu, dom kunna komma ibland och bara vara ett tag. Men det kan vara så att jag har först nu kommit hit till dom här jobbiga svettningarna med. Men det är också värt att tänka om med.
 
Jag måste välja bort kolydraterna ( det vita sockret) så jag får börja må bra igen. Men det är inte lätt det är som om man skulle vara en alkolholist fast inte av alkohol utan på socker. Det är lika svårt att sluta med socker ( kolydrater ) som att sluta med alkolhol.
 
Jag bestämt mig för att byt livsstil till denna med LCHF nu för alltid. Det kommer nog att vara svårt, åker nog i fällor med. Men då måste jag tänka på vad det gör för mig att jag mår bra av det. Det kommer också att ta sin tid men det får det göra. Jag ska också försöka ge mig en belöning när jag nått ett mål jag satt upp. Det går nog lätter då.
 
Mina första mål nu
Komma igång så fort som möjligt
Men jag får ta en dag i taget om jag klarar 4 dagar så klara jag 4 till då är det 8 om jag klarar det klarar jag 8 till osv
Börja promenera. Måste ta mig i kragen ordentligt här får börja med att ta 4 promenader i veckan. Men inte för långa nu när man inte gjort det på länge.
 
Jag hoppas nu att inte dom här målen är orimliga. Men det tror jag inte. Om jag sätter den sidan till för inget är ju orimligt om man bara vill riktigt mycket. Så är det.
 
Kommer också sätta in recept på de jag hittar och tycker är gott. Kommer att länka till sidan jag hitta det på så alla som läser receptet jag sätter ut hittar dit det kom ifrån.