Det tog tid till nästa inlägg med

Som ni har sett på det förra inlägget så har vi varit i stugan för att bygga altan. När man är i stugan så har man inte så mycket surf, det går fort åt om man ska ladda bilder mm. Så efter jag gjorde mitt förra inlägg här fick jag slut på surf. Det är inget kul men nu är vi hemma igen. Skönt på ett sett men det är lika skönt att komma till stugan med, när man åker dit. Nu har jag en hel del att göra här hemma som att tvätta all tvätt som blivit när vi har varit borta, klippa gräsmattan, lasta släppet med skrot mm. Det finns en hel del att göra.
 
Under tiden vi varit i stugan har det hänt saker. Altan har blivit klar till hälten eller vad man ska säga, det är ytter trallen som fattas, räcket och inbyggningen under den. Kan ju säga att den blev stor. Vi har lagt ut bilder på Facebook på den. Alla där har skrivit och fråga om vi ska ha dans där. Lägger ut lite bilder här nu på den gamla och den nya.
 
 
Hitter ingen bra bild på den gamla ska kolla sen på den andra hårddisken.
Rivning av den gamla.
 
 
 
 
Hoppas ni på ett ungfär ser hur den sett ut, sen hoppas jag ni ser på ett ungfär hur den nya ska se ut fast räcken och inbyggningen fattas. Men det är så att vi inte kommet överens om hur vi vill ha räcket.
 
Den nya börjar växa fram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nu ska jag fortsätta skriva detta inlägg. I onsdags var det så att lilla barnbarnet Inez hade sitt första kalas för den 31 Juli blev hon ett år. Tänk jag har varit farmor i 1 år nu, tiden har gått fort.
 
Inez nyfödd
 
 
Inez 1 år
 
 
Hon är så lik sin pappa när han var lite.