Nu har en vecka till gått

Denna vecka har jag varit mycket i skogen för att plocka hjortron.Jag har varit 2 gånger med kompisen Marie och 4 gånger med svärfar och sist men inte minst med vännen Ampa. Dom hjortron jag plocka med Ampa fick hon så hinken på 5 l blev full, var borta ca 45 min. För från dom andra gånger har jag lyckas få ihop 20 kg hjortron. Inte illa för en nybörjare :). Men det finns mycket av dom så man behöver inte leta.
 
 
Men det har varit skönt att vara i skogen. Det har inte varit så mycket mygg heller. Sen har jag hunnit koka sylt på lite hjortron med. Så jag ahr bjudit på våfflor och sylt
 
 
Måste också sätta ut bilden på mig och Ampa och hjortronhinken
 
 
Så på ett sett har denna vecka också varit tung. Jag har varit trött varje dag, trött känner jag mig nu med. Det kommer att ta några dagar innan det går över.
 
Jag måste ju berätta jag är så stolt över min dotter. Som student present fick hon jägarexamen. Hon klara den så nu har hon varit till Piteå för att hämta hennes älgstutsare. För till hösten kommer hon att jaga älg. Här är en bild på när hon håller på att skjuta in sin bösa.
 
 
Sen har hon fått en provanställning på jobbet hon fick efter skolan. Jag tycker hon gör det jätte bra där med. Det är så himmla kul när det går bra för sina barn. Jag måste säga att jag ahr alltid varit stolt över mina barn. Jag har 2 äldre killar och dom har varit lika duktiga som min dotter. 
Så jag kan bara säga till er alla att jag är j.vligt stolt över att ha er som mina barn. Ni ska veta hur mycket jag älskar er och ni kommer alltid att vara mina små barn. Jag säger inte det ofta men jag hoppas ni vet det och känner det. Tack för att jag får ha er Joakim, Jesper och Celine.