Vad tiden går fort

Jag tycker tiden springer i väg. Det är som man inte hinner med. Men det beror nog på att man haft mycket att göra. Jag har sytt kaffepåsar i renskinn. Jag blev super nöjd med dom.
 
Så här ser dom ut
 
 
Och den här är hel svart
 
 
Nu är det bara att göra armband har 4 st att göra. 
 
Jag har också fått några fina kort på mitt barnbarn. Tänkte göra 1 förstoring av 2 kort men vet inte vilka jag ska ta. Undra om jag kan få lite förslag i komentarer.
 
Inez i kåkstan
 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker hon är söt på alla kort :)
 
Nog med detta. Jag har ju varit ute och plocka lite hjortron. Eller lite ska jag inte säga det blev 22 kg allt som allt. Har koka lite sylt till oss, gett bort sylt, koka till barnen och sålt några kg med. Nu ska jag ut och plocka lite blåbär bara det slutar att regna. Men nu ska det regna i flera dagar, så det får bli när det har sluta. Ska plocka lingon med men det blir först i sep för jag ska koka lingodricka på dom. Har fråga en kompis om jag får plocka svarta vinbär hos han med till saft. Då har man en hel del i frysen. Inte sant.
 
Till helgen har vi Ponsit dagen och Rocka Billy i Hakkas. Det blir en stressig helg med mycket att göra, men kul med. Först på lördag på dagen ska vi ha 5 kamp, sen årsmöte och fest i Ponsit sen senare på kvällen blir det Rocka Billy. Kommer med uppdateringar om 5 kampen och Rocka Billy senare.
 
Jo nästa vecka kommer lite nya recept jag har hitta. Både vanliga och LCHF. Men jag vet inte vilken dag ännu dom kommer ut. Men ska försöka skriva dom i början på veckan.