Go morgon

Idag är det disit och mulet -15,3 grader ute. Man får hoppas på bättre väder fram på dagen Den här vinter har varit lite konstig vi har inte haft så många dagar med riktigt kallt och inte sammanhängande Men det blir väl kallt nu.

Jag hoppas att det ska bli en bra vår så den inte blir för varm så sommaren blir dålig

Blev uppringd medan jag höll på att skriva om våren och väder. Dom som ringde påstod att dom var från Microsoft. De sa på engelska att våran dator höll på att krascha, att de hade skicka ut en massa varningar till oss och vi hade inte brytt oss. 

Dom sa också att dom ville ha kontroll över våran dator för att sätta ett program som gjorde våran IP adress säker. Jag fråga flera gånger hur jag vet att dom är dom Dom vissa en massa saker som gjorde att jag trodde på dom till sist. Dom ville jag skulle legitimera mig med mitt bank ID. Jag gjorde det. Medan dom hade kontrollen över datorn skulle jag bestämma om jag ville betala för 3 år, 5 år eller livstid. Skulle det skickas en faktura direkt som jag skulle gå in på min banksida och betala medan dom hade kontroll över datorn. 

De fråga om vilken bank jag hade  mm. Jag hade Swedbank sa jag då sa det att det var svårt att gå genom Swedbank och fråga om jag hade Nordea eller SEB för dom var det lättare att göra betalning genom dom. 

Sen helt plötsligt start datorn om och dom försvann både i telefon och på datorn. Jag ringde då upp det telefonnr det ringt från.Telefonnr hade ingen abonnent. Dom fick ringa 3 gånger till mig pga dålig sändning. Alla nr är olika 

Det är dom här nr 

+46 77 559 75 24
+46 77 339 79 26
+46 77 579 77 28

nu vill jag ge er alla som läser detta ett varningens ord svara inte de här nr om de ringer