Kan inte sova

 
 
Har inte kunna sova på både lördags och söndags morgon Nu uppe kl inte ens 07 kaffet klart med. Ska dricka mitt morgon kaffe medans jag skriver här. Igår var det en jätte fin dag ute. På morgonen tog jag en promenad så jag var hemma igen vid halv 9.
 
 
 
 
Sen efter det blev det inte så mycket bara lite städning och undan plock, låg ett tag på spikmattan. Jo jag titta lite på skidor också. Middagen blev älgskav från frysen med blomkåls och broccolimos med grönsaker, chockladmuosse till efterrätt.
 
Idag ska jag sy lite måste göra klart mina klänningar, de som är färdiga och de som är till klippta sen har jag kalsonger att sy, fuskollar och en mössa. Måste försöka sy bort allt så det är borta. Jag hade ju lova mig själv att inte köpa något tyg på en lång tid. Jag skulle få köpa tyg i oktober när jag skulle åka till Umeå på sy och hantverksmässa.Det var mitt nyårs löfte men jag har brutit det, men nu får det inte bli mer tyg. Jag beställde tyg till kalsongerna jag skulle sy. Men så hitta jag ett snyggt tyg i viskosjersey i svart. Ska sy en klänning till sommaren i det. Köpte 2,5 m av det tror nog min syster vill ha lite av det :)
 
 
 
Jo måste ju bara berätta jag var till Joakim i torsdags, han fyllde 29 år. Tänk nästa år är han 30 min lilla pojke. Han har ju blivit pappa till Inez i sommras. Det är så kul att se hon växa. Hon är ju i den där blyga åldern nu 6-7 månader fast jag inte ser henne så ofta och inte gjort det på ett tag så var hon inte blyg för mig, men jag tror det är för att jag brukar prata med henne med typ Skype.
 
Kort på Inez
 
 
Nä nu ska jag fixa lite innan jag ska gå ut med dom fyrbenta vännerna
 
Ha nu alla en trevlig och underbar dag