Nu är det ett tag sen jag skrev, men det har varit mycket

Nu är det är det ett bra tag sen jag skrev här det har hänt mycket sen jag var här sist. Det har varit en dag det regna 29 mm på ett dygn. Men idag är det inte regn och det har inte varit det på en vecka nu. Men det blåser kallt. Men solen har ju visa sig iallafall.
 
För ca 2 veckor sen fick jag veta att min kära kusin hade lämna oss. Jag tycker det var alldelens för tidigt. Han blev bara 56 år gammal. Vila i frid min kära kusin.
 
Förra lördagen åkte jag och faster Else-Maj ner till stugan i Lansjärv. Vi packa in allt i stugan och åkte till marknaden i överkalix. Där träffa jag några gammla bekanta. Vi gick där och strosa. Köpte lite saker som foppa tofflor till lilla Inez. För hon fyller ju år snart. Tänk att det gått 1 år sen jag blev farmor.
 
Vi är kvar i stugan. När vi kom hit var det en hel del att göra. Vi var här i maj sist. Så vi börja med att klippa gräset de hade vuxit. Sen for jag och Thomas för att hämta virket till den altan vi håller på att bygga ny här. Men dom första dagarna höll vi på med att fixa till. Det blev att röja bort slynn mm. Kratta ihop det och ta bort det så det inte låg kvar.
 
Sen när allt det var klart börja vi med att bygga altan. Den är inte färdig byggd ännu. Men vi tar lite varje dag. Altan blir 7,8 m lång och 5m bredd. Så när den är klar är den på ca 40 m2. Lägger ut bilder på bygget och före och efter bild när det är klart. Men nu kommer bilder på när vi håller på att bygga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer lite bilder från stugan som jag har fota
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite natt sol också måste man ju ha
 
 
 
 
 
Sen gjorde jag illa min tå igår har så ont. Det känns som om den inte lyder när jag går med skor på. Kan bara säga AJ AJAJ
 
 
Jo vi har ju fått Rubens flytväst men han verkar inte tycka om den så mycket men om vi ska åka båta så måste han ha den som dom andra hundarna