Vilka dagar det varit

Vilka dagar det varit med sol och fint väder nu. Hoppas bara det håller i sig. I kväll är vi bjudna på bastu hos grannen. Det är en sådan riktig sommar bastu. Den är bygg i en gammal ladugård tror jag. den ved eldas med varmvatten i ena bunken och kall vatten i den andra.Vi har sådan bastu i stugan men i morden tappning.Sitter på den näst klara altan som vi håller på att bygga kl är kvart över åtta och det är över 18 plus i skuggan. Det är så skönt .
 
Igår var jag och hälsa på Elsa. Måste bara säga vilken fin katt. Alla katter har ju sin persolighet som vi människor. Selma vi har här hemma är ju så fin också, hon kommer när man ropar på henne. Jag glömde ju fota Elsa igår. Jag hoppas att det kommer att fungera med den andra katten han har. Men jag kan ju sätta ut en bild på Selma det är ju längesedan det kom en bild på henne.
 
Selma
 
 
Nu ska vi fortsätta med något annat. Nu har jag fått tillbaks min mobil så nu är det bara att ta sig i kragen och börja promenera igen. Det har inte gått något bra med min vikt. Jag känner mig inte nog motiverad, vet int ehur jag ska bli så motiverad så jag är lika tjurskallig som 1 miljon åsner och lyckas med det jag vill. Men jag måste nog söka lite längre ner i mig för att bli det igen. Jag ska försöka söka efter detta i veckan så jag kommer igång igen. Mådde så jätte mycket bättre tänk att inte det hjälper att vara motiverad att man mår så mycket bättre tycker det skulle vara en bra morot. Men inte det.
 
Ska sätta ut en bild från igår kväll kl 20.09. Solen var uppe så fint
 
 
Bäcken vid samma tid
 
 
Här ligger bara forellen och harren. De väntar på att man ska komma och fiska upp dom.