Dom senaste dagarna har jag hållit på med mina land

Senaste dagarna har jag sått grönsaker, potatis,smultron och jordgubbar. Ska bara köpa färdig upp driven sallad och sätta. Jag har också köpt lite blommor somjag satt i lådor.
 
Mina Lådor
 
 
Smultrona hoppas det blir några. Lådorna bakom är potatisen.
 
 
Detta är jordgubbarna. Dom har vi grävt upp hos svärfar. Det var svärmors en gång i tiden. Men nu är detta land igen vuxet så vi fick söka dom. Men dom verkar ta sig, det har kommit nya blad på dom
 
 
I denna låda har jag rabarber som jag tagit från dom vi har på gården som jag vill ha bort, där ifrån dom är. Sen har jag köpt lite kryddväxter och gräslök.
 
 
I denna låda hoppas jag att det kommer upp morötter.
 
 
I denna blir det sallad 6 olika sorter och rädisor som jag har sått. På denna bild ser ni också en del av blommorna jag har satt.
 
 
Denna ampeltomatplanta köpta jag på coop för en billigpenning för att den var till häften dålig pga att den hade fryst ute. Jag hoppas den blir större och bättre. Ska försöka iallafall.
 
 
Sen har vi börja bygga om bron till huset, hämta virke till altan i stugan. Det har hänt mycket sen i måndagas. Idag blir det nog inte så mycket för jag har insläppet på studentbalen i kväll. Den andra hälften är bort rest idag.
 
Här kommer lite bilder på bron vi håller på med
 
Så såg den ut inna vi börja
 
 
 
Under gårdagen han vi lite fast det var varmt ute och nästan olidligt att göra något
 
 
Denna bro är byggt på 50-talet och nu 2017 blir det en ny kanske dags för det. Den blir lite större sätter ut bild när den är klar.