Halv 2017

Idag har halva 2017 gått redan. Sommaren är här, nu är det andra gången vi har varmt och fint väder få se hur länge det håller i sig. Sist var det i 2 veckor. Det skulle vara skönt om det vara ett tag nu. Mina grönsaker jag har inte vuxit så mycket på några dagar nu. Men igår när det var varmt såg jag att dom hade blivit lite större. Det är roligt när man ser att dom växer.
 
Nu till något helt annat. I Gällivare är det sommarmarknad, mcträff, lastbilsutställning och internationell hundutställning. Det är allt på en gång, lite synd att det inte går att sprida ut lite över hela sommaren.Jag kommer att fara på marknaden med Else-Maj. Få se om det blir idag.
 
Jag har lite att göra här hemma med. Måste städa lite och tvätta skulle också behöva sy klart det jag håller på med. Jag har börjat med att tvätta första maskinen är i full gång, har plockat lite med. Men jag känner mig så slut i kroppen vet inte hur jag ska förklara det för jag har inte gjort så mycket. Det är så när det är liv runt om en så är det som att man tömms på energi. Så man blir slut av bara det. Vet inte om det är bara jag som känner så eller om det finns flera som gör det.
 
Nu till vårat byggprojekt den nya bron. Den börjar ta form, blir nog klar idag eller i morgon med det grova. Sen är det till att städa runt den, sätta räckern mm. Dom håller på med taket nu. Sätter ut lite bilder här nu så får ni se skillnaden.
 
Så här såg den ut när vi börja
 
 
Och nu ser den ut så här
 
 
Sätter ut nästa bild när den är klar.