Nu har nog sommaren kommit

Nu har sommaren kommit till oss i norr. Vi har haft varmt med över 20 grader i skuggan i några dagar nu. Få ser hur länge det är fint väder. Det är skönt och jag har börja med mina grönsaksland. Har det nästan klart, jag ska ha ner lite potatis och grönsaker i det. Ska också sätta lite blommor i år.
 
Nästa vecka blir det att baka för min dotter Celine tar studenten. Hon har bal på onsdag och utsläppet på fredag. Hon ska ha student friandet tillsammans med sebbe. Så vi blir 40 personer. Så det blir lite att baka. Jag hoppas dom får fint väder.
 
Denna vecka som kommer ska jag ju baka men jag ska också försöka hinna att sy. Har en sak kvar att sy vad jag vet nu. Men det blir nog flera saker innan man är klar.
 
Thomas har ledig vecka nu. Så det blir väl att kanske hjälpa han med. Vet ju inte vad han ska göra, vi får se. Men imorgon måndag ska vi till Gällivare. Han ska hjälpa hans dotter med deras kök. Då är en dag borta från den veckan.
 
Jo myggjävlarna har kommit inget kul men man får gilla läget. Det är så irreterande med deras surr och när dom biter blir det stora blämmor.