Regn

Idag regnar det började redan igår kväll när jag skulle hänga ut badlakanen på tork, sist jag gjorde det så börja det snöa för 1-2 veckor sen. Vi har ännu kvar lite av snö på gården tur att den högen är bakom huset så man ser den inte när man är ute. Men snart är den också ett minne blått från vintern, det kommer gå fortare nu när det regnar. Igår blev det lite gjort här hemma, som att städa, tvätta och sen rita jag av ett mönster på en klänning som jag börja att sy.
 
Denna dag kommer jag att fortsätta med lite städning som jag har kvar och sy. Vill ju inte vara ut i regn. Men man ska ju fira sveriges nartionaldag med idag. Men det får man väl se på tv. Jag ska också försöka hinna baka lite fröknäcke med. Sen skulle jag borda baka matbröd och lite godis saker som bullar mm.
 
I söndags köpte jag en rockybilly klänning från facebook. Den passa, det var bud på den fick den för 150 kr. Jag blev nöjd med köpet. Så igår beställde jag en rosa underkjol till den, nu är det bara hoppas den kommer till den 17 juni om vi ska gå på sun meet i gällivare.
 
Här är den