Rödvinsmarinerad flankstek

Hitta detta recept. Tycker det är värt att prova. Jag har gjort det, gott var det.
 
Ingredienser för 4 port
 
700 gram flankstek
4 stora tomater
timjan
salt och svartpeppar
 
Rödvinsmarinaden
 
1 dl rödvin
1/4 dl balsamicovinäger
1/4 dl olivolja
1 tsk nymalen svartpeppar
2 lagerblad
2 msk timjan
1 nypa cayennepappar
1 tsk salt
1 dl hackad persilja
1 stor vitlöksklyfta
 
Persiljesmör
 
 
100 gram smör
1 dl fint hackad persilja
1/2 msk pressad citron
1 krm svartpeppar
1/2 tsk salt
 
Marinera flanksteken
 
Mixa alla ingredienserna till en slät marinad i en matberedare eller stavmixer. Marinera köttet i minst 2 timmar.
 
Rör ihop ditt persiljesmör
 
Vispa smör, salt, svartpeppar, citronsaft och persiljan luftigt. Spritsa i fina toppar och sätt in i kylen en stund så det stelnar till lite.
 
Dags att grilla flanksteken
 
Ta ut persiljesmöret ur kylen minst en kvart innan ni ska servera det. Låt kolen brinna ner till en askgrå glödbädd. Grilla köttet 3-4 minuter på varje sida över direkt glödvärme. Ta upp köttet och slå in det i aluminiumfolie i 5 - 10 min före servering
 
Grilla tomathalvorna under tiden. Pensla dom med lite olja och krydda upp smaken med lite salt, svartpeppar samt timjan. Grilla 2-3 minuter på varje sida över glöden eller tills de får fin färg. Skär upp köttet och severa med grillade tomater, persiljesmör samt en sallad.
 
Detta recept har jag hitta här
 
http://www.lchfgourmet.se/lchf-grillrecept/rodvinsmarinerad-flankstek/
 
Jag hade köttet i marinaden hela dagen. Sen servera jag till falsk potatissallad