Har gjort om lite i en fiskgratäng mer LCHF vänlig

Jag har gjort lite förändringar i en fiskgratäng från ICA
 
Fiskgratäng med räkor och dill
4 port
 
Ingredienser
600 g djupfryst fisk
1/2 tsk salt
2 krm peppar
500 g räkor med skal
2 msk smör
3 msk färskost neutral
5 dl grädde
1/2 dl hackad dill
2 tsk hummerfond
salt och peppar
1 dl riven ost
 
Tina fisken och skär den i 2 cm tjocka bitar. Lägg fisken i en väl smord ugnssäker from. Krydda med salt och peppar. Täck med aluminiumfolie. Koka fisken i ugnen i 200 grader i ca 15 min.
 
Skala räkorna. Smält lite smör i en kastrull. Häll på grädden och låt koka på svag värme i ca 15 min Tillsätt hummerfonden. Sätt i färskosten koka en stund till. Just innan den ska hällas på fisken sätt i räkorna och dillen. rör om och låt stå ett tag. Häll över fisken. Strö över osten.
Grtinera rätten i ugnen i ca 10 min eller tills den fått fin färg i 250 grader