Nästa recept från förra veckans matsedel

Detta recept hitta jag på 56kilos sida. Det var jätte gott tycker ni ska prova det.
 
Tonfiskpasta med tomater och vitt vin
4 potioner
 
2 brukar tonfisk i vatten å 150 g tonfisk
1 gul lök
400 ml körsbärstomater på burk
2 dl grädde
3 msk soltorkade tomatcrem
1 dl vitt vin
3 vitlöksklyftor
1 kycklingbuljongtärning
salt, peppar
riven parmesan
ruccola
smör/ kokosolja/olivolja att steka i
 
Fin hacka löken och fräs i lite smör eller kokosolja.
Rör ner avrunnen tonfisk, tomater, grädde, soltorkade tomatcrem, vin, finhackad vitlök och buljong.
Låt puttra några minuter och smaka av med salt och peppar.
Severa på en bäd av ruccola och lite riven /flagad parmesan
 
Jag åt Zoodles till hade igen ruccola hemma
 
 
 
Länken till var jag hitta detta recept