Nu börjar en jobbig tid

Nu börjar en jobbig tid men en skön tid också. Det jobbiga är att jag har svårt att sova när det blir just, snart är det ljust dygnet runt. Men det är skönt att det blir ljust ute så det är inte så mörkt som det har varit en längre tid nu. Men man blir mycket piggare ju ljusar det blir ute.
 
Denna dag ska jag försöka ta en promenad med stavarna. Ska försöka komma in i att promenera varje dag. Har sett att om man gör det ensam går det fortare att gå än med sällskap, så man kanske ska försöka göra det så mycket som möjligt.
 
Denna sträcka blev det igår. Hoppas på en lika lång idag.
 
 
Nu till hur det gått för mig den här månaden. Denna månad har det gått tungt har inte haft så mycket insperation till att göra något åt min vikt. Men jag vet att jag måste göra något åt den för att må bättre i min kropp. Jag vet att min sjukdom EDS är bättre om jag är lättare i vikt och rör på mig.
 
Men jag kan ju säga att jag gått ner i vikt lite fast jag inte haft min insperation. Så det blev lite minus på vikten ( 2 hg ). Till nästa månad ska jag förbättra mig med både vikt och motion. Jag har ju lite mål, dom är 65 kg och motion varje dag minst 30 min
 
Idag ska jag kolla lite matrecept om jag hittar några bra så kommer jag skriva in dom här. Jag ska också hinna med att promenera och sy. Har klänningar till mig att sy klart och lapptäcket till mitt barnbarn Inez