Sen sist

Helgen har varit riktigt bra. Den har bjudit på lite sol men framför allt plusgrader eller vid nollan. Men på lördag tog jag en promenad som jag försöker få in att göra varje dag. Sen låg jag på min spikmatta kände väl mig inte så bra i kroppen. Sen blev det inte så mycket annat. Thomas han for redan klockan 17 till sitt nattskift.
 
Så här lång blev promenaden
 
 
Söndagen bjuder på något helt annat. Jag var mycket ute den dagen först blev det en promenad den blev lite längre än lördagens. Sen äta frukost packa ryggsäcken och ut i skogen. Där var man ett bra tag. Sen var det dags att åka hem laga middag till Thomas som skulle ut på nattskift igen. Efter som jag hade varit ute så mycket på dagen var jag jätte trött på kvällen.
 
Promenaden
 
 
 
Skogen
 
 
Idag måndag ska jag försöka städa lite. Har varit uppe före tuppen idag med. Har hunnit göra en ny satts färskost. Nu ska den bara stå och rinna av till kvällen få se vad smaken blir denna gång. Men nu först ska mina fyrbenta vänner ut sen ska jag ta en promenad. Den är alltid skönst att göra på morgonen.
Ha nu alla en riktigt trevlig dag