Varit in till stan

Idag har jag varit in till stan handla lite bla till att göra en ny sats färsk ost. Undra vad jag ska göra för smak denna gång. Fundera om man skulle prova göra chili eller om jag skulle sätta i burk kantarellerna jag har hemma. Vi får se vad jag hittar på.
 
När jag var till stan var jag till syste yster. Hon åkte med mig så hon fick handla. Jag handla lite med inför helgen. Jag var förbi kullen med och hälsa på Inez, Joakim och Anna. Inez var lite gnällig men hon var trött. När hon skratta så fick man se hennes första tänder. Hon har blivit så stor vad tiden går fort.
 
se vad jag hittar på i helgen. Thomas jobbar natt till måndags morgon, lördag och söndag 12 timmars. Om det är fint väder kanske man kan grilla ute på gården i grillplatsen. Den har vi ju skotta upp.
 
Våren är på antågande det känns när man är ute. Men man ser det på morgon med det är ljust redan kl 05 på morgon. Nu när jag skriver detta så är kl 16.47 å solen är uppe ännu. Men våren är inte här för än man ser lappgubben, gumman och deras hund gå ner för Dundret. Det sa alltid min farfar och pappa. Det är nattkallt och mildare på dagarna.
 
Bild på mig och skotern